ITP Sector 6

DAM Service Auto, ITP, piese auto - ITP Sector 6

Acum puteți beneficia de inspecția tehnică periodică fără a fi nevoie să faceți o programare în prealabil. Ați uitat să faceți programare sau aveți o zi ocupată?

Nu este o problemă! Vă puteți prezenta la service-ul nostru oricând vă convine.

La sosirea dumneavoastră, veți fi preluat de echipa noastră specializată în ITP fără programare, care vă va ghida prin întregul proces. Echipa noastră de experți se va ocupa de verificarea atentă a tuturor componentelor și sistemelor mașinii dumneavoastră, asigurându-se că vehiculul este în conformitate cu standardele de siguranță rutieră.

Ne-am propus să vă oferim o experiență convenabilă și eficientă, eliminând necesitatea programărilor prealabile și timpul petrecut în așteptarea programului stabilit. Astfel, puteți rezolva inspecția tehnică periodică într-un mod simplu și rapid, cu minimum de inconveniențe.

La finalizarea verificărilor, veți primi un raport detaliat cu rezultatele inspecției și, în cazul în care sunt necesare reparații sau ajustări, vă vom oferi recomandările noastre profesioniste.

Serviciul nostru "ITP fără programare" reprezintă angajamentul nostru de a vă oferi o experiență mai comodă și eficientă în întreținerea mașinii dumneavoastră, asigurându-ne că aceasta este într-o stare tehnică corespunzătoare pentru siguranța dumneavoastră și a celor din trafic.

Contacteaza-ne acum

Dacă aveți întrebări, solicitări de programare sau aveți nevoie de consultanță în domeniul auto, vă rugăm să ne contactați

Formular de contact