Revizii

DAM Service Auto, ITP, piese auto - Revizii

Serviciul nostru de revizii auto este crucial pentru a menține vehiculul dumneavoastră în condiții optime și pentru a asigura siguranța sa pe drumuri. Avem o echipă de specialiști calificați și echipamente moderne de diagnosticare, pregătiți să vă oferim un serviciu complet de revizie auto. Vă prezentăm în continuare detaliile serviciului nostru:

Diagnoză Cuprinzătoare: Procesul nostru de revizie începe cu o evaluare detaliată a întregului vehicul. Tehnicienii noștri verifică toate componentele esențiale, de la motor și transmisie, la suspensie, frâne, sisteme electrice, climatizare și altele.

Schimb Ulei și Filtre: Un element cheie al reviziei este schimbarea uleiului motorului și a filtrelor, esențială pentru menținerea unei lubrifieri adecvate a motorului și prevenirea deteriorării premature a componentelor.

Verificare Frâne: Asigurăm funcționarea optimă a sistemului de frânare, verificând discurile, placuțele de frână, lichidul de frână și toate componentele asociate pentru siguranța dumneavoastră.

Verificare Suspensie și Direcție: Efectuăm verificări și ajustări ale sistemului de suspensie și direcție, garantând o experiență de condus sigură și confortabilă.

Testare Sisteme Electrice: Controlăm sistemele electrice, inclusiv iluminatul, climatizarea și sistemele de siguranță, pentru a ne asigura că toate funcționează corespunzător.

Verificare Anvelope și Aliniere: Revizia include examinarea stării anvelopelor și alinierea roților, asigurându-ne că anvelopele sunt în stare bună și că roțile sunt corect aliniate pentru a preveni uzura neuniformă și a economisi combustibil.

Verificare Sistem de Evacuare: De asemenea, inspectăm sistemul de evacuare pentru a identifica orice scurgeri sau probleme cu componentele sale.

Raport Detaliat: După finalizarea reviziei, veți primi un raport complet care descrie starea vehiculului, orice probleme identificate și recomandări pentru reparații sau întreținere viitoare.

Serviciul nostru de revizii auto este conceput pentru a vă ajuta să păstrați vehiculul în cea mai bună stare și pentru a asigura o conducere sigură. Cu atenția noastră la detalii și expertiza vastă, suntem pregătiți să vă oferim o experiență de service auto de înaltă calitate. Contactați-ne astăzi pentru a programa o revizie a vehiculului dumneavoastră și pentru a beneficia de o experiență de condus sigură și lipsită de griji.

Contacteaza-ne acum

Dacă aveți întrebări, solicitări de programare sau aveți nevoie de consultanță în domeniul auto, vă rugăm să ne contactați

Formular de contact